Referenties

"Uit statistieken blijkt dat steeds meer jonge leerkrachten het onderwijs binnen de vijf jaar verlaten. Na drie jaar les geven, leek het erop dat ik deel zou gaan uitmaken van deze statistieken. Ik zat helemaal in de knoop: met mezelf, met mijn functie, met het functioneren binnen het leerkrachtenteam, … Onder haar begeleiding heb ik vertrouwen in mezelf gevonden en de moed om uit mijn comfort zone te treden. Vandaag tracht ik met hernieuwde moed mijn talenten optimaal in te zetten in mijn job als leraar. Ik oefen mijn job nu uit met een andere visie, waardoor ik me rustiger, sterker en gelukkiger voel." - J.J.

 

"Jouw aanpak wat betreft loopbaancoaching is uniek. Je brengt een nieuwe filosofie en visie naar voren die aanstekelijk werkt en die bovendien zeer verhelderend is. Het kan ook moeilijk anders met zoveel ervaring en beroepskennis aan boord! Ik merk dat ik sinds enkele weken terug het licht zie!" - K.G.

 

"Mijn ervaringen met Serendipity 4 You zijn enkel positief te noemen. Mijn primaire vraag was hoe mijn kwaliteiten optimaal te benutten en welke studiekeuze ik hier aan moest verbinden. Marina pakte dit grondig aan en gaf een uitstekend advies om in de toekomst verder aan de slag te kunnen. Ik kwam dus met veel vragen binnen en kwam misschien met nog meer vragen buiten, maar tegelijk met een breder inzicht in mezelf en dat is misschien wel het belangrijkste." -  M.L.

 

"Onlangs volgde ik bij Marina een traject loopbaanontwikkeling bij Marina. Ik was en ik ben in geen geval op zoek naar een andere job, maar ik vind het belangrijk om van tijd tot tijd stil te staan bij wat je op heden hebt bereikt en waar je in de toekomst naartoe wil. Marina heeft mij aan de hand van een aantal wetenschappelijke methodes, maar ook vooral aan de hand van haar ervaring en welgeplaatste vragen laten nadenken over mijn loopbaan en mij geholpen om een duidelijk beeld te vormen van waar ik naartoe wil en hoe ik hiernaartoe kan werken.

Ik vond dit bijzonder boeiend, leerrijk en een absolute aanrader!" - W.M.

 

 

Referenties
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x