Over ons

Serendipity. De letterlijke vertaling van ‘een toevallige ontdekking’. Het moment dat alle stukjes van de puzzel samenvallen. Dat was de start van Serendipity 4 You! 

 

I BELIEVE THINGS HAPPEN FOR A REASON…

Hallo, ik ben Marina Steegmans, geboren en getogen in Leuven. Gepassioneerd door Engelse literatuur en taal, levenslang leren en een echt mensenmens. Na een jarenlange carrière in het onderwijs, waar ik met hart en ziel lesgaf aan jongeren, kwam ik op de directeursstoel terecht van een GO-school in Leuven: KA2 Ring. Met een eigenzinnige en innovatieve visie op het middelbaar onderwijs heb ik alles op alles gezet om de kwaliteit van de opleidingen een flinke duw te geven. Mijn focus? De talenten en het welzijn van de jongeren, altijd.


WE KNOW WHAT WE ARE, BUT KNOW NOT WHAT WE MAY BE…

In 2015 ben ik bewust uit het onderwijs gestapt, voor mij persoonlijk het moment van zelfreflectie, dat geleid heeft tot nieuwe en verfrissende inzichten. Jongeren en volwassenen begeleiden in het maken van de juiste keuze, was toen en nu nog steeds mijn drijfveer. Ondertussen, na het actualiseren van mijn coachopleiding, ben ik een erkend loopbaancoach en gecertifieerd  NBI ® Practitioner. 

Via persoonlijke gesprekken gecombineerd met online wetenschappelijke testen werk ik naar het moment toe waarop mijn coachees, jongeren én volwassenen in alle vertrouwen de juiste beslissingen kunnen nemen. Als inspirerende sparringpartner kan ik alle puzzelstukjes één voor één doen klikken. Love it! 


SERENDIPITY 4 YOU, HOW CAN WE HELP YOU?

Over ons
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x