Wat is NBI (r) eigenlijk?

NBI® staat voor Neethling Brain Instruments en brengt onze breinvoorkeuren in kaart aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst. 

Elke persoon heeft zijn of haar authentieke manier van denken en handelen. Jij werkt misschien graag op een logische, georganiseerde en systematische manier. Anderen zijn net sterk omwille van hun onorthodoxe, intuïtieve en onconventionele stijl. Deze methode geeft ons een heldere kijk op jezelf of op je collega’s. 

Samen met de NBI® coach analyseer je de vragenlijsten en ontdek je jouw bijzondere voorkeuren. Deze methode garandeert een klare kijk op jouw talenten en energiebronnen. Voor alle duidelijkheid, NBI® is geen persoonlijkheidstest, maar geeft je een beeld van de breinprocessen en voorkeurstijlen waarmee je van nature vertrouwd bent. 


Dankzij de inzichten van NBI® ben je in staat om bewuste keuzes te maken voor bijvoorbeeld je studierichting, je studiemethode en je loopbaankeuze. Het niveau van zelfkennis dat je dankzij deze test bereikt, zal je bovendien verder helpen op alle vlakken in je leven. Het faciliteert verbondenheid en samenwerking met je team en vrienden.


Benieuwd naar de job of studie die bij je past?


Start hier >>

Wat is NBI (r) eigenlijk?
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x