Nieuwe look, zelfde spirit

 

Het is zover! Serendipity Coaching werd op 1 augustus Serendipity 4 You. Maar dat is niet de enige verandering: we hebben naast een nieuwe naam en kantoor ook een leuke, nieuwe website. En, we stellen ook met trots onze opleiding tot loopbaancoach voor!

Drumrolls please…

Onze nieuwe “place to be” is in office hub Tirlemont. Deze office hub is gevestigd op de hoek van de Tiensestraat en de Geldenaaksevest, waardoor we nog altijd in hartje Leuven te vinden zijn. De Leuvenaars herkennen in dit gebouw vast wel het vroegere café Réjean, tegenover het eetcafé Kaminsky.

Serendipity 4 You mag zich sinds kort ook een autonoomloopbaancentrumnoemen, erkend door de VDAB. Hierdoor kunnen we onze cliënten verder helpen met loopbaancheques. Zoals u weet, kost een loopbaancheque slechts €40, waardoor de financiële drempel alvast gevoelig wordt verlaagd.

Wat niet is veranderd, is onze specifiek aanpak. We geloven meer dan ooit dat het nodig is om te kijken naar wat mensen drijft en hen energie geeft. Immers, gemotiveerde mensen zijn gelukkige mensen! Maatwerk gekoppeld aan een wetenschappelijke methode die authentieke talenten en voorkeuren in kaart brengt; competentieontwikkeling naast talentontwikkeling en persoonlijke groei. Dát is wat we doen en waar we sterk in zijn.

We blijven ook coachen in bedrijven. Zo kunnen we nog gerichter te werk gaan in de persoonlijke loopbaantrajecten. Het coachen in bedrijven levert ons immers inzichten op over het perspectief van de werkgever: een extra dimensie waarmee we aan de slag kunnen gaan om nog betere ondersteuning te verlenen.

Last but not least: dit najaar starten we met de open opleiding tot loopbaancoach die we in samenwerking met Development Centre organiseren. In de 6 opleidingsdagen leert u hoe u mensen kan coachen of begeleiden die met loopbaanvragen (vast)zitten. U gaat buiten met een sterke combinatie van theorie en praktijk zodat u getraind bent om grondig en doelgericht anderen bij te staan. U kan trouwens, als zelfstandige, voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille, zodat u maar 60% van de reële kostprijs betaalt.

 

Kunnen we u verder helpen of heeft u zin in een vrijblijvende babbel? We verwelkomen u graag met een goede kop koffie! 

Nieuwe look, zelfde spirit
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x