Feedback is echt een geschenk…

De eerste reacties op onze website zijn binnen.  Wij danken jullie hiervoor oprecht want ze hebben ons geholpen om de informatie op onze website concreter te maken.  Zo hebben we o.a. informatie over de soorten testen die we hanteren toegevoegd.

Verschillende malen kregen we de vraag hoe Neethling Brain Instruments zich verhoudt tot de veelbesproken oriëntatieproef, waar verschillende universiteiten mee zijn gestart.

 

Een poging tot antwoord.

Amper 40% van de eerstejaars slaagt.  Verschillende universiteiten organiseren naast de reeds bestaande LEMO en/of LASSI testen, een niet- bindende oriëntatieproef waarbij aangeleerde kennis en vaardigheden worden in kaart gebracht. Aangeleerd dus …

Maar studiesucces wordt ook en misschien vooral bepaald door intrinsieke motivatie en  betrokkenheid en deze kan je niet aanleren.  Je kan ze wel aanwenden en aanscherpen, tenminste als je ze kent.   Daarom kiest Serendipity Coaching resoluut voor het gebruik van Neethling Brain Instruments.  De resultaten van deze test vertellen precies wat de aangeboren talenten en passies zijn en maken het authentieke potentieel zichtbaar. 

In een steeds maar sneller evoluerende maatschappij is het zaak van studenten voor te bereiden op een zeer gevarieerde en lange loopbaan.  Het volstaat niet (meer) om alleen vaardigheden en kennis als criteria voor slaagkansen en succes te hanteren.  Een carrière zal er in de toekomst immers anders uitzien en bestaan uit verschillende banen en verschillende expertises. Out of the box denken, flexibiliteit en samenwerken worden sleutelbegrippen. Zelfinzicht en zelfontwikkeling worden hierdoor nog belangrijker.

Studenten die weten en beseffen wat ze allemaal kunnen, studenten die zich bewust zijn van hun talenten worden gelukkige en bevlogen werknemers en mensen.

Het is onze overtuiging dat Serendipity Coaching met Neethling Brain Instruments een toegevoegde waarde biedt.

 

“Things don’t have to change the world to be important”Steve Jobs

Feedback is echt een geschenk…
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x