Blog

Wat is NBI (r) eigenlijk?

In een begeleidingstraject werken we vaak op basis van NBI (r) profielen. Maar wat is NBI(r) eigenlijk en wat heb je eraan als coachee? Dat lees je in deze blog!

Lees meer

In vier stappen naar je volgende studie/job

Al gehoord van Appreciative Inquiry? Met deze viertrapsmethodiek begeleiden we je doorheen het keuzeproces naar je volgende doel. We onderzoeken waar je sterk in bent en wat je écht motiveert!

Lees meer

Wie ben ik?

Een loopbaantraject start vrijwel altijd met deze vraag. Soms fronsen mijn cliënten daarbij de wenkbrauwen: “Hoe??? Ik ben … jaar, ik weet toch wel wie ik ben!” Er zijn verschillende manieren om bij deze vragen stil te staan en “een” – nooit “het” – antwoord te vinden.

Lees meer

Wat na Corona?

De meesten van jullie kennen mij al beter en weten hopelijk “what makes me tick”, anderen zijn nog maar net gestart. Wat achtergrondinformatie over mijn professionele ervaringen en de manier waarop ik de lockdown heb beleefd, kan dan bijdragen tot het opbouwen van dit vertrouwen.

Lees meer

Nieuwe look, zelfde spirit

Het is zover! Serendipity Coaching werd op 1 augustus Serendipity 4 You. Maar dat is niet de enige verandering die we mogen aankondigen! Volg even mee...

Lees meer

Loopbaancoaching: voorkomen is beter dan genezen

Heb jij loopbaancoaching nodig? Deze post geeft je een antwoord!

Lees meer

Loopbaanontwikkeling: wat is dat?

Je kan bij Serendipity 4 You terecht met loopbaancheques. Tof, maar wat wil dat nu eigenlijk zeggen? Je leest het in deze blog:

Lees meer

2016: ook Serendipity Coaching heeft goede voornemens!

Ook voor ons is 2016 een jaar vol spannende uitdagingen en voornemens. Wij hopen alvast een houvast te kunnen zijn voor wie zich op een scharniermoment bevindt. Misschien ben jij wel zo iemand?

2 januari 2017

Lees meer

Feedback is echt een geschenk…

De eerste reacties op onze website zijn binnen. Wij danken jullie hiervoor oprecht want ze hebben ons geholpen om de informatie op onze website concreter te maken. Zo hebben we o.a. informatie over de soorten testen die we hanteren toegevoegd.

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x