STUDIEKEUZEBEGELEIDING VAN 14 TOT 24

Heb jij moeite met het maken van de ‘juiste’ studiekeuze? Weet je niet welke opleiding je moet kiezen? Wil jij een studiekeuze maken op basis van jouw interesses en talenten? Wil jij af van die studiekeuze stress?

Dan is studiekeuzebegeleiding iets voor jou!

Wil jij een studiekeuze maken op basis van jouw interesses en talenten? 

In 4 sessies ga je samen met ons aan de slag:


Sessie 1| Ken jezelf!

In een persoonlijk gesprek staan we stil bij wie jij bent, wat je bezighoudt en ook wat je doet twijfelen. Geen ernstige diepte-interviews, maar wel jij die ons vertelt wat je graag doet en wat je gelukkig maakt. Ik luister en stel vragen zoals “Naar wie kijk je op en hoe kijk je naar studeren en later werken?” “Wat boeit je en maakt je blij?” En het leuke is dat er écht geen foute antwoorden zijn.

Sessie 2| Online studiekeuzetest 2.0

Dit is het moment waarop ik de wetenschap erbij haal. Met behulp van een online tool als NBI® (Neethling Brain Instruments) krijgen we inzicht in jouw denken en handelen. We ontdekken wat jou energie geeft, wat je motiveert. Samen analyseren we jouw resultaten. Benieuwd?

Sessie 3| Jij ontdekt!

Met een rugzak boordevol zelfkennis, ben je helemaal klaar om de juiste studiekeuze te maken. Met een blik op de toekomst overlopen we opleidingen en studies die passen bij jouw persoonlijkheid en interesses. Samen vinden we onze weg in het grote aanbod van studiemogelijkheden.

Sessie 4| Jij kiest!

Gewapend met nieuwe inzichten over jezelf en een betere kennis van het grote studieaanbod zijn we nu klaar om die keuzestress aan te pakken. Volg je ons advies? Super! Beslis je om toch een andere weg in te slaan? Ook goed, want jij beslist zelf, altijd!


Als JIJ overtuigd bent van je eigen studiekeuze, dan studeer je - opnieuw - met plezier. 

Zelfkennis is dé sleutel voor jouw motivatie. Als je precies weet wat je sterke talenten zijn, dan kan je bewuster en beter kiezen welke studie er écht bij jou past. Het is ons doel om je hierin te begeleiden en te ondersteunen.


Studiekeuzebegeleiding praktisch

Een basistraject kost € 295 (excl. BTW) en bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek, 4 sessies van 1 uur en een volledig NBI® rapport. Bijkomende sessies kosten € 60 (excl. BTW).


START HIER >>

STUDIEKEUZEBEGELEIDING VAN 14 TOT 24
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x