LOOPBAANBEGELEIDING

Ben je niet meer gelukkig in je huidige job of heb je het gevoel dat je carrière vastgeroest is? Wil jij doorgroeien naar een leidinggevende functie of werken aan je assertiviteit en communicatieve vaardigheden? Overweeg je om de sprong te maken naar een zelfstandig statuut? Ben je om medische of andere redenen verplicht om je te heroriënteren? 

 

Welkom bij Serendipity 4 You, jouw persoonlijke loopbaanbegeleider!

Als loopbaanbegeleiders ontmoeten we elke dag mensen met vraagtekens over hun job, hun positie in het bedrijf of hun carrièrepad. Jonge starters, ervaren medewerkers of leidinggevenden die het gevoel hebben ‘geparkeerd’, uitgeblust of gewoonweg niet meer gelukkig te zijn. Anderen willen ontdekken hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen en zoeken handvaten om op een positieve manier ‘vooruit’ te komen. 

 

Wil jij meer uit je loopbaan halen? 

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Na een eerste kennismaking krijgen we een beeld van jouw struikelblokken en jij ontdekt wat wij als coach voor jou kunnen betekenen, volledig vrijblijvend. Zijn we een match? Dan gaan we aan de slag in een aantal persoonlijke sessies:

Ken jezelf! 

Als coach geloven we sterk in een mix van coaching en zelfreflectie. Doel is om eerst jezelf beter te leren kennen en te reflecteren over de keuzes die jij doorheen je leven hebt gemaakt, beginnende bij je jonge jaren tot op vandaag. Welke studiekeuzes heb je gemaakt en waarom? Wat doe je in je vrije tijd? Waarom koos je voor die ene job en niet die andere? Je vertrekt naar huis met heel wat stof tot nadenken… 

Wie ben ik?

Dit gesprek staat volledig in het teken van jouw zelfreflectie. Jij staat centraal en stuurt het gesprek. Met behulp van Neethling Brain Instruments (NBI®) brengen we jouw handelen, denken en communicatie in kaart. Deze online test is een wetenschappelijke methode die ons vertelt waar jij je energie uithaalt en waar jouw authentieke talenten liggen. 

Wat kan ik?

Nu verdiepen we ons in jouw competenties. Concreet! Bedenk enkele situaties waarin jouw vaardigheden naar boven komen of wat maakt dat je in de ene situatie succesvol bent en in de andere net iets minder succesvol. In combinatie met NBI® vervolledigen we het plaatje. We stellen samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op dat stap voor stap leidt naar jouw einddoel.

Wat wil ik?

Dat is de grootste uitdaging! Wat wil je echt, waar wil je nu precies naartoe en wat is jouw motivatie? Stel, je schakelt je eigen realiteit even uit. Hoe ziet jouw ideale job eruit? Naar wie uit je omgeving kijk je op en waarom? Welke vacatures spreken je aan? We denken niet ‘out of the box’ maar vertrekken van het principe ‘there is no box’!

Hoe doe ik dat?

We komen tot de essentie en maken een voorzichtige start van je nieuwe carrière! Alles wat je geleerd hebt, passen we ‘tastbaar’ toe op een sollicitatie en motivatiebrief. Misschien is het tijd voor iets nieuws, misschien ook niet. Verandering is niet altijd noodzakelijk. Belangrijk is om je passie en je motivatie te herontdekken zodat je boordevol energie weer aan de slag kan!


Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Als je reeds 7 jaar gewerkt hebt, heb je recht op 7 uur loopbaanbegeleiding. Volg je de loopbaanbegeleiding bij een erkend centrum, dan kan je de begeleiding betalen met loopbaancheques. Een volledig loopbaantraject bestaat uit 2 pakketten: het eerste van 4 uur + een tweede van 3 uur. Elk van deze pakketten kost je slechts € 40.


Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Je kan bij ons ook loopbaanbegeleiding volgen zonder loopbaancheques. Het basistraject kost € 295 (excl. BTW) en bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 4 sessies van 1 uur en een volledig NBI® rapport. Bijkomende sessies kosten € 60 (excl. BTW).


Klaar voor een nieuwe uitdaging?

START HIER >>

LOOPBAANBEGELEIDING
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x