COACHING

Coaching voor particulieren en bedrijven


Een nieuwe uitdaging, een nieuwe job, een promotie…

Je staat voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe job, een promotie en je twijfelt hoe eraan te beginnen. Of je vindt maar niet de job die bij je past, immers je vindt zoveel jobs interessant of … net niet.

Wij brengen je authentieke talenten en energiegevers in kaart, waardoor je  bewuste keuzes kan maken en je talenten optimaal kan inzetten. Dit doen we met behulp van een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen methode, NBI®. 

We besteden ook uitgebreid aandacht aan je competenties: welke competenties heb je al in de vingers en welke wens je nog verder te ontwikkelen en vooral hoe doe je dat dan? So far so good, en dan volgt het belangrijkste onderdeel: wat wil jij nu echt en hoe kies je dan?

Als coach begeleiden je in dit traject door je oefeningen aan te reiken die uitnodigen tot zelfkritische reflectie. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat jij echt wil. Samen gaan we aan de slag met jouw ontwikkelpunten en verwachtingen en stellen een realistisch actieplan op. 

Tijdens de afspraakmomenten worden de resultaten, de vragen, de twijfels besproken. Jij doet het harde werk en realiseert je persoonlijke ontwikkeling; wij zijn jouw persoonlijke en kritische maar vooral motiverende klankbord. 


Keuzestress

 • Ik weet niet welke baan bij me past.
 • Kiezen is verliezen … 
 • Er zijn zoveel leuke jobs, hoe kies ik?
 • Fear Of Better Options? Hoe ga ik hier mee om?
 • Ik wil én een leuke baan, én een leuk gezin, én een druk sociaal leven… maar het lukt niet.

Herken je één of meer van deze vragen? Hier gaan we mee aan de slag! Met doelgerichte oefeningen brengen we in kaart wat er voor jou echt toe doet, wat jij belangrijk vindt. Wie jij bent en wat jou voldoening geeft, wat jou gelukkig maakt is steeds ons uitgangspunt.

Stap voor stap bespreken we het keuzeproces en de valkuilen. We exploreren en evalueren de verschillende acties die je kan ondernemen. Zo realiseren we samen een actieplan dat werkt. Jij beslist wanneer en hoe je hiermee aan de slag gaat!


Sollicitatietraining

 • Waar en hoe vind ik de gepaste vacature?
 • Hoe en waar bijscholen?
 • Welke vacature past bij me?
 • Solliciteren via LinkedIn?

Je hebt een paar mooie vacatures gevonden? Mooi, maar hoe begin je er nu aan? Hoe zorg je ervoor dat jouw CV er uit springt? Wat schrijf je nu precies in een motivatiebrief? Hoe kan je je LinkedInprofiel aantrekkelijker maken? En last but not least: hoe bereid je je voor op het sollicitatiegesprek? 

Serendipity 4 You begeleidt je in deze zoektocht en vertrekt vanuit wie jij bent, zodat al je sollicitatietools en gesprekken authentiek en oprecht zijn en weerspiegelen wie je echt bent.


Coaching voor leidinggevenden/bedrijven

 • Hoe motiveer ik mijn team?
 • De juiste man/vrouw op de juiste plaats?
 • Hoe kan ik positieve en constructieve feedback geven?
 • Wat werkt voor mij?
 • Hoe voer ik moeilijke gesprekken?

Je hebt een nieuw team? Dit is je eerste ervaring als leidinggevende? Je team draait plots vierkant? Eén van je medewerkers is gedemotiveerd en negatief. Je hebt het moeilijk met delegeren?

Laat ons je eerst en vooral geruststellen: al deze vragen zijn zeer herkenbaar! Een team aansturen, feedback geven, slecht nieuws-gesprekken voeren, delegeren etc. zijn vaardigheden, die je met praktijkgerichte coaching kan aanleren. Wij ondersteunen je in dit leerproces met een aanbod op maat. Verwacht geen grote theorieën over leidinggeven of leiderschapsstijlen, maar een deskundige en professionele hands-on aanpak van de situaties waarmee jij wordt geconfronteerd. We gaan samen op zoek naar wat voor jou werkt en spelen in op jouw persoonlijke stijl zodat je een authentieke leidinggevende wordt. Met een pragmatische focus kijken we naar wat je nodig hebt om de concrete uitdagingen op een productieve manier op te lossen.


Praktisch

Voor particulieren:

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques. Het basistraject kost € 295 (excl. BTW) en bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 4 sessies van 1 uur en een volledig NBI® rapport. Vervolgsessies kosten € 60 (excl. BTW)

Voor bedrijven: 

Neem contact met ons op en na een intakegesprek maken wij een offerte op maat.


Meer weten? Neem nu contact met ons op!

START HIER >>

COACHING
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x